Çare Cenk Tosun

Beşiktaş Yönetimi'nden Cenk Tosun hamlesi...

Gol yollarında sorun yaşayan Beşiktaş, çareyi Cenk Tosun'da buldu. Uzun vadeli bir kontrat yapmak isteyen yönetim, milli forvete kaptanlık teklifini de götürecek.

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; Beşiktaş'ta Cenk Tosun ismi bir kez daha gündeme geldi. Başkan Ahmet Nur Çebi'nin "Kapımız Cenk'e her zaman açık" diyerek transferini istediği milli futbolcu için girişimler başladı. İngiltere'de Everton formasıyla pek şans bulamayan ve kayıplara karışan Cenk'in mali şartlarını zorlayacak olan siyah-beyazlılar, uzun vadeli ömürlük bir imza atmayı planlıyor. Kaptanlık teklifi götürecek olan Kartal, takımda ağabeylik rolünü Necip ile birlikte milli futbolcuya vermek istiyor.

GÖNLÜ BEŞİKTAŞ'TAN YANA

30 yaşındaki golcü, 2017-18 sezonunun devre arasında 22 milyon Euro karşılığında İngiliz ekibi Everton'a transfer olmuştu. Yaşadığı ağır sakatlık nedeniyle yeniden adaptasyon sorunu yaşayan Cenk Tosun, İngiltere Premier Lig'de umduğunu bulamadı. Milli futbolcu için Hollanda basını PSV iddiasında bulundu. Kırmızı-beyazlıların Cenk Tosun için Everton'ın kapısını çalacağı ve transfer teklifinde bulunacağı öğrenildi. Cenk'in gönlünde ise Beşiktaş'ı olduğu öğrenildi. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI