Çebi İle Koç Arasına Kara Kedi Girdi

derbi maç öncesi ve sonrasında yaşananlar sonrası Beşiktaş başkanı Ahmet Nur Çebi ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un arasını açtı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un derbi öncesinde yaşananlardan dolayı Beşiktaş'a kırgın olduğu öğrenildi.

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi öncesinde ve sonrasında yaşanan hakem tartışmaları iki kulübün başkanının arasını açtı. Geçtiğiimz pazar günkü derbi öncesi iki camia da hakem üzerinden hem yazılı hem görsel hem de sosyal medyaya yansıyan atışmalarda bulunmuşlardı.

BAŞKAN ALİ KOÇ DURUMA ÜZÜLDÜ

Zorlu mücadele öncesinde Ali Koç’un, Ahmet Nur Çebi’yi arayarak; hakemin kendi grubunda çalışmadığını açıklayacaklarını ve bu konuya Beşiktaş tarafından da destek ricasında bulunduğu ortaya çıktı. Ancak siyah-beyazlı Kulüp derbi öncesi Ali Koç’un isteğine karşılık bir açıklama yapmadı. Ali Koç'un bu durumdan dolayı üzgün olduğu öğrenildi.

Hatta Fenerbahçe 1 numarası yakın çevresine “Beşiktaş’a yenilebiliriz önemli değil. Ancak bu konuda destek beklerdim” ifadelerini kullandı.

İKİ BAŞKAN ARASINA KARA KEDİ GİRDİ

Asistanaliz'in haberine göre, bugüne kadar Ahmet Nur Çebi ile iyi ilişkiler kuran Ali Koç’un Çebi ve siyah-beyazlı kulübe kırgın olduğu öğrenildi. Bu olaydan sonra iki başkan arasına kara kedi girdiği de gelen bilgiler arasında…


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI