Çebi, İşadamlarına Çıkıyor

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, ‘Bırakmam Seni’ kampanyası kapsamında Beşiktaşlı iş adamlarıyla bir araya geme kararı aldı.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, ‘Bırakmam Seni’ kampanyası kapsamında Beşiktaşlı iş adamlarıyla bir araya gelecek. Çebi bu hafta Rahmi Koç’la buluşarak kampanyaya destek isteyecek.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, ‘Bırakmam Seni’ kampanyası için Beşiktaşlı iş adamlarıyla görüşecek İlk olarak Rahmi Koç’la bir araya gelecek olan Çebi, ardından diğer iş adamlarıyla buluşacak. Bu hafta Koç’la bir araya gelerek kampanya konusunda deneyimli iş adamının fikirlerini alacak olan Çebi, ayrıca yapılacak işbirlikleri hakkında da görüşmelerde bulunacak. Ahmet Nur Çebi daha sonra Yıldırım Demirören, Nevzat Demir, Ethem Sancak ve Hüsnü Özyeğin gibi Türkiye’nin önde gelen isimleriyle bir araya gelmek istiyor. ‘Bırakmam Seni’ kampanyasıyla birlikte taraftarlara yönelerek kulübü borç yükünden kurtarmak isteyen Ahmet Nur Çebi, Beşiktaşlı iş adamlarından gelecek desteklerle borç yükünü kısa sürede atlatmak istiyor. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI