Çebi soyunma odasına inmedi

3 aylık maşladı ödenmeyen Beşiktaş Sompo Japan Basketbol takımı oyuncuları başakşehir maçı öncesi ve sonrası soyunma odasında başkan Ahmet Nur çebi'yi beklediler.

3 aylık maaları ödenmeyen Beşiktaş Sompo Japan Basketbol takımı oyuncuları Bahceşehir Koleji maçı öncesi ve sonrası soyunma odasında başkan Ahmet Nur Çebi'yi beklediler. 

Siyah-Beyazlı takımda oyuncular hafta içinde antrenman veya maç boykotunu değerlendirmişti. 

Basketbolculara dün yapılan bilgilendirmede başkan Ahmet Nur Çebi'nin Başakşehir Koleji maçından önce takıma bir konuşma yapacağı belirtildi. 

Akatlar Spor Kompleksi'nde Beşiktaşlı basketbolcular soyunma odasında Çebi'yi beklediler.Ancak Çebi soyunma odasına gelmedi. Karşılaşmayı yönetici arkadaşlarıyla birlikte izleyen Çebi maçın sonunda da soyunma odasına uğramadan salonu terk etmesi şaşkınlık yarattı.  

Çebi'nin Bahçeşehir Koleji maçında eski yönetici Hüseyin Yücel'le görüşme yaptığı ve gelecek sezon sponsorluk için teklif götürdüğü öğrenildi. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI