Çebi takımla vedalaştı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Pazar günü yapılacak seçim öncesi futbol takımıyla vedalaştı.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Pazar günü yapılacak seçim öncesi futbol takımıyla vedalaştı.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, futbol takımıyla vedalaştı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Futbol A Takımı'na veda ziyaretinde bulundu.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre; ziyarette Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeleri; Fırat Fidan, Adnan Demir, Enis Ulusoy, Fatih Hakan Avşar, Kerem Gürel, Elçin Kılıç ve Serkan Leke de yer aldı.

Teknik direktör Rıza Çalımbay’la, teknik ekiple ve futbolcularla sohbet eden Çebi, takıma yeni dönemde başarılar diledi.

Öte yandan Başkan Ahmet Nur Çebi, Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile de Tüpraş Stadyumu’nda bir araya gelerek vedalaştı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI