Çebi: Yarın İstesem 10 Transfer Yaparım

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur çebi, ''Bırakmam Seni'' gecesinde konuşma yaptı.

Sergen Yalçın'ın sözlerinin yanlış anlaşıldığını dile getiren Çebi, "Sergen hocamızın söylediklerini dinledim. Geçen seneki takımımızın oturmuş bir takım olmadığını söyledi. Medyada yanlış kelimeler ile yanlış manşet yapılıyor. Bazı yorumcular santrfor almadık, hoca da bundan şikayetçi gibi algı yaratılıyor" ifadesini kullandı.  

"Beşiktaş'a zarar verecek transfer yapamam"

"Ben yarın istesem 10 futbolcuyu alır, transfer ederim. Peki bu futbolculara lisans çıkaramadıktan sonra ne anlamı var? TFF lisans yönetmeliğinde sorun olduğu hiç söylenmiyor. Ben Beşiktaş'a zarar verecek transfer yapmama gayreti içindeyim. Ben yapmadığım transferlerin hesabını verebilirim. Ancak yapıp da Beşiktaş'ın çöpe atılan paraların hesabını veremem."

"Kulüpler Birliği başkanı olmam söz konusu değil"

Kulüpler Birliği Başkanı olacağı yönünde çıkan iddialara da yanıt veren Çebi "Türk futboluna hizmet etmeye mecburum ama  geçen sefer gündeme geldiğinde kulübüme daha fazla zaman ayırmam gerektiğini söyledim. Ben Sayın Sepil'in devam etmesini istiyorum. Mehmet Sepil'den Kulüpler Birliği başkanlığı görevine devam etmesini isteyeceğim. Şu an için Kulüpler Birliği başkanı olmam söz konusu değil" dedi. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI