Çebi Yeni Teknik Direktörü Açıkladı

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, önemli açıklamalar yapıyor.

İşte Ahmet Nur Çebi'nin açıklamalarından satırbaşları:

"Ahmet Çalık, rahmetli nur içinde yatsın. Mekanı cennet olsun. Ailesine sabırlar diliyorum."

"Şeffaf olmaya devam edeceğiz. Mali genel kurul, sunulan raporla bir milat olmuştur. Bu, kimseyle bir hesap görme olayı değildir."

"Sonucu neyse, sonuna kadar gideceğimizi, Türk adaletinin gerekli değerlendirmelerini yapacağını, bizim de bunun takibini yapacağımızı belirtmek istiyorum. Bundan, Beşiktaş'ın geleceği çok fayda sağlayacaktır."

"Kazanmış olduğumuz bir sezonda 3 kupa var. Bu, tarihimizde bir ilktir. Gururluyuz. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Bunun da benim için ayrıca bir gurur kaynağı olarak önem ifade ettiğini, ölene kadar bu gururu yaşayacağımı belirtmek istiyorum. Bu bir ekip işi. Herkesin alın teri olduğunu ifade etmek istiyorum. Kadınlarımızın da müzeye koyduğu kupaları düşününce... Tarihte, müzede yerini almıştır. Yazmayla, çizmeyle, birilerine mal edip birilerine etmeme gibi davranışlarla bir şey değiştiremeyeceklerdir. Bu 4 kupa, Beşiktaş'ın hakkıydı."

"Sıkıntılı bir süreç hala devam ediyor. Geçenlerde yapmış olduğum açıklamalardan dolayı, ceza aldığımı kamuoyu biliyor. Derdimizi nasıl izah edeceğiz, onu da bulmakta zorlanıyorum. Ceza yöntemiyle susturuluyorsak, ceza yöntemiyle işini ciddiyetsiz yapan hakemlerin de cezalandırılması gerektiğine inanıyorum. Bir maç ceza verip, ertesi maç onurlandırıyorsanız bu kamuoyunu uyutmaktan başka bir şey olmaz.

Yöneticilikten men edileceksem etsinler. Bundan sonra konuşacağım..."

Sol yanımda oturan Ceyhun Kazancı Futbol Anonim Şirketi genel müdürlüğüne getirilmiştir. Şu andan sonra kendisi sportif direktör olmuştur. Ceyhun kazancı benim için değil, camia için kazançtır. Galatasaray Lisesi mezunu. Galatasaray Lisesi'nde okuyup Beşiktaşlı kalmak önemlidir. Eski menajer olduğu konuşuluyor. Çorapçı mı olacaktı?"

"Önder Karaveli Beşiktaş'ın teknik direktörüdür. Büyük bir projenin başına geçmiştir. Özkaynak ve oyuncu yetiştirmek bundan sonra önceliğimizdir."

"Sergen Hoca'yı akıllarından geçirmeyen arkadaşlar klavyeci arkadaşlar divan kurulu ve genel kurula gelsinler. Eğer gelmezlerse onları artık muhattap alaycağım."

"Hocayı bulduk, sportif direktörü de bulduk. Artık özkaynak düzeniyle kulübü ayağa kaldırmak."


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI