Çebi'den başarısızlık itirafı

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den çarpıcı açıklamalar...

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi ile kulüp yönetim kurulu üyeleri, Sultanlar Ligi'ne yükselen siyah-beyazlı kadın voleybol takımıyla iftar yemeğinde buluştu. 

Yemekte Başkan Çebi ve yöneticilerin yanı sıra, Beşiktaş Ceylan kadın Voleybol Takımı'nın oyuncuları, teknik ekibi ve çalışanları katıldı.

"MAALESEF TAKIMI LİGDE TUTMAYI BAŞARIMADIK!"

İftarın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Çebi, Misli.com Sultanlar Ligi'ne yükselen siyah-beyazlı ekibi tebrik ederek, "Çok değerli bir kupa getirdiniz. Bu sene benim için en değerli kupa bu. İşin ekonomisini taşımak çok kolay değil. Pandemi döneminde bu takımı maalesef ligde tutmayı başaramadık. Şartlar böyle gelişti. Bizim kusurumuzdu. Sizlerin sayesinde bu durumdan kurtulduk. Sizlere karşı minnet duygularım çok daha fazla olacak." ifadelerini kullandı.

Ahmet Nur Çebi, konuşmasının ardından siyah-beyazlı kadın voleybol takımına sponsor olan Ceysu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ceylan ile teknik kadro ve oyuncuları sahneye davet etti.

Ceylan ile teknik heyet ve voleybolcular, duygularını paylaşarak Beşiktaş'ın Sultanlar Ligi'ne çıkmasından duydukları mutluluğu dile getirdi.

Konuşmaların ardından Başkan Çebi ve siyah-beyazlı kadın voleybol takımı, şampiyonluk pastasını kesti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI