Çebi'den Dibe Vuruşla İlgili Açıklama

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı ligin dibine demir attı. Camia endişeli ancak Çebi umutlu...

ING Basketbol Süper Ligi’nde 6.hafta tamamlanırken Beşiktaş son sıraya demir etti. 

6 maçta hiç galibiyet alamayan ve 5 puanla Beşiktaş takip etti.

Beşiktaş basketbol takımı üst üste 8 maç kaybetti

Küme düşme ihtimalindeki Beşiktaş, eski oyuncuları ile ilgili yaşanan sorunlar nedeniyle ceza almış ve sezona 1 puan eksik başlamıştı.

Takımı Menajerle ortak olan ve Banvit'in genç oyuncularını toplam 1 Milyon dolara satın alan Beşiktaş beklediği verimi alamadı ve 1993-1994 sezonundan bu yana ilk kez üst üste 8 maç kaybetti.  

Çebi'den ilginç açıklamalar 

Beşiktaş başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Dergisi'nin kasım ayı sayısında basketboldaki kötü gidişle ilgili ilginç saptamalarda bulundu. 

Çebi, "Basketbol A Takımımızda da nihai amacımız gelir-gider dengesini oluşturmak ve Türk basketboluna katkı sağlamaktı. Bugün geldiğimiz noktada, birbirinden yetenekli genç oyunculardan oluşan kadromuzda bu denkliği oluşturduk ve basketbol şubemizin kulübe olan maddi yükünü bir nebze olsun azalttık. Basketbol ve diğer amatör şubelerimizi kendi kendine yetebilen birer organizasyon haline getirmek için çalışmaya devam edeceğiz. Ayrıca, üç değerli genç oyuncumuzu da A Milli Takım’a göndermenin gururunu yaşadık.

İçinde bulunduğumuz sıkıntılara rağmen gençleşme, öze dönme ve gelir-gider bütçemizin denkliği amacına uygun bir şekilde devam edecektir. Sürdürülebilir başarı için planlı, programlı, gençleri önemseyen bir mücadelenin içerisinde olduğumuzu camiamıza belirtmek isterim" ifadesini kullandı. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI