Çebi'den Kampanya Açıklaması: Bu Nasıl Rakam?

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, katıldığı radyo programında gündeme ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Lig Radyo'da canlı yayına katıldığı programda gündem, transfer, Bırakmam Seni Kampanyası, Sergen Yalçın ve gelecek hedefleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. 

ÇOK GÜZEL SÖZLEŞMELERİ VAR GİTMEK İSTEMİYORLAR"

"35 milyon euro bütçemiz olacak gibi duruyor çünkü çok güzel sözleşmesi olan oyuncularımız var, ayrılmak istemiyorlar. Bu kadar ederler mi, etmezler mi onu konuşmuyorum. Yıllık; 3,5 - 4 Milyon Euro maaş alanlar var. 12 Milyon TL bir menajer ödeme var! Bizde belge yok, gönder belgeyi dedik, gönderdi. Yazık günah, menajersin, ne yapıyorsun! 12 Milyon TL nasıl bir rakam bu. Bunları düzelteceğiz."

"SERGEN YALÇIN'DAN ÇOK MUTLUYUM" 

"Sergen hocanın kontratı devam ediyor. Çok da mutluyum kendisinden. Sergen hoca kalmak istediği sürece, huzurlu olduğu sürece, başarılı olduğu sürece Beşiktaş'la devam edecektir. Biz Sergen hoca ile beraber el ele güzel bir Beşiktaş ortaya koymaya çalışıyoruz."

"İÇ TRANSFER GÖRÜŞMELERİ SEZON SONU"

"Futbolcularımızla sezon bittiğinde görüşmeler yapacağız. Kendilerine Beşiktaş'ın durumunu anlattım. Hepsiyle devam etmek istediğimi fakat mevcut şartlarda bunu yapmamız gerektiğini anlattık. Dolayısıyla sezon bittiğinde açıklamalarımız çerçevesinde hepsiyle konuşacağız."

"DORUKHAN TOKÖZ HAKKINI ALACAKTIR"

"Dorukhan Toköz neden gündeme getiriliyor? Dorukhan Toköz ile 1,5 yıllık sözleşmemiz var, neden bunlar gündeme getiriliyor anlamıyorum. Dorukhan Toköz hakkını alacaktır, gereğini yapacağız.”

"BIRAKMAM SENİ KAMPANYASI'DAN MEMNUN DEĞİLİZ"

Ahmet Nur Çebi, Bırakmam Seni kampanyasının TV yayını hakkında, "9-10 Ağustos gibi TV yayınımız olacak. Piyango çekilişleri olacak. Bırakmam Seni tişörtleri satışa çıkacak. İş adamlarımızdan destek görmedik. Taraftarlarımızın katkısının daha çok olmasını bekliyorduk. Kampanya ile ilgili son durumdan memnun değiliz" itirafında bulundu. 

FENERBAHÇE DERBİSİ 

Fenerbahçe derbisiyle ilgili sorulan soruya Ahmet Nur Çebi "Adı üstünde derbi. Derbi ile ilgili açıklama yapmak biz başkanlara yakışmıyor. Fenerbahçe gibi ezeli rakiple oynamak güzel. Ancak seyircisiz derbi olacak, bu üzüntü verici. İnşallah biz kazanırız, Şampiyonlar Ligi iddiamız var ve derbiyi de olsa kazanmamız gerekiyor" ifadesini kullandı. 

"AMATÖR BRANŞLARDA KÜÇÜLECEĞİZ"

Amatör şubelerde küçüleceklerini söyleyen Ahmet Nur Çebi "Rakiplerimiz amatör branşlarda önemli paralar harcayabilirler ama biz bunu yapmayacağız. Eğer amatör branşlara çok para harcarsak, kulüplerimiz yok olacak. Federasyonlardan gelen para ve sponsorluklar, amatörlerle bütçeyi oluşturacak. Eğer çok iddialı olmak isteyen şube varsa, yönetim olarak da en fazla biz de 1 milyon koyarız ve çıkıp oynarlar" şeklinde konuştu.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI