Çebi'nin derdi başka!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi imzacıların peşine düştü.

Kartalhaber özel haberi... Beşiktaş camiası, Başkan Ahmet Nur Çebi ve yöneticilerden transfer beklerken yeni sezonun açılmasına çok az bir süre olmasına rağmen kadronun hala netleşmemesi endişe yaratıyor. 

Rıdvan Yılmaz'ı Eintracht Frankfurt'a veren Beşiktaş Yönetimi, Ersin Destanoğlu için de Salzburg'la görüşmelerini sürdürüyor. 

Golcü transferi için düğmeye basan Beşiktaşlı yöneticiler Hollandalı golcü Weghorst'tan haber betlerken, Sörloth, Arhautovic, Seferovic için de temaslarını sürdürüyor. 

Taraftarlar yeni transferleri beklerken Başkan Ahmet Nur Çebi beklenmedik bir hamle yaptı. 

Geçtiğimiz ay yapılan kongrede yeniden başkanlığa yeniden seçilen Başkan Çebi'nin aldığı oy sayısı hayal kırıklığı yaratmıştı. Çebi, 2.777 oy alırken rakibi Fuat Çimen 1.200 oy alarak büyük sürprize imza atmıştı. Beşiktaşlı 400 kadar kongre üyesi de Çebi'ye güvenoyu vermeyerek boş oy atmıştı. 

İmzacılar şaşkın 

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Fuat Çimen'in aday olması için imza verenlerin peşine düştü. Çimen'e imza atan kongre üyelerini arayan Çebi'nin sitemde bulunduğu öğrenildi. bu durum karşısında şaşkınlığını gizlemeyen kongre üyeleri, "Beşiktaş'ın borcu 6 Milyon TL.'yi aşmışken, yeni sezon için transferler beklenirken ve bu sezon başarı için Beşiktaş'ı kenetlemesini beklenen Çebi'nin bu şekilde davranmasını garipsedik" siteminde bulundular. 




EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI