Çebi'nin Koç'tan Bir İsteği Daha Var!

BEKO forma göğüs reklamıyla biraz olsun nefes alan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, bir kez daha Rahmi Koç'un kapısını çaldı.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beko markasını formaya göğüs sponsoru yaptıktan sonra Rahmi Koç'tan bir ricası daha oldu. Çebi, Siyah-beyazlı camiaya hayatı boyunca destek olan, kulübün en çok sevilen ve sayılan isimlerinden biri olan ünlü iş adamından bu isteğinin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği ise henüz belli değil.

Forma sponsoru olarak Rahmi Koç’u ikna eden ve Beko’yu yeniden formaya almayı başaran Ahmet Nur Çebi’den bir hamle daha geldi.. 100 işadamından 1’er milyon TL alıp kulübün kasasına 100 milyon TL sokma hedefi olan Çebi, Rahmi Koç’un önüne 8 yıllık bir meseleyi getirdi. 2012 yılında Fikret Orman’ın da gayretleriyle İstanbul Nakkaştepe’deki Koç Holding merkez binasında yapılması planlanan ama son anda gerçekleşmeyen işadamları birleşiminin bir kez daha organize edilmesini talep etti. O dönemde Tuncay Özilhan, Turgay Cenir, Ethem Sancak, Zafer Yıldırım dahil 210 işadamının katılımıyla yapılması planlanan toplantının gerçekleşmemesinin Beşiktaş’ın belki de borçlar konusunda geri attığını belirten Çebi’nin, Rahmi Koç’a, “siz ön ayak olursanız, herkes gelir” diyerek ricacı olduğu bildirildi. Çebi’nin bu önerisine Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç’un olumlu ya da olumsuz bir cevap vermediği bildirildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI