Çebi'nin yerine Adalı

Beşiktaş başkanı Fikret Orman son dönemde kendisine cephe açan İkinci başkan Ahmet Nur çebi ile yollarını ayırıyor.

Kartalhaber özel haberi... 

Beşiktaş'ta 16 Eylül Pazar günü yapılacak kongre öncesi zıcak gelişmeler yaşanıyor. Başkan Fikret Orman, uzun zamandır fikir ayrılığı yaşadığı İkinci başkan Ahmet Nur Çebi ile yollarını ayıracak. Yeni yönetime Çebi'yi almayacak olan başkan Fikret Orman, 2. başkanlık koltuğu için 4 yıl önce rakibi olan Serdal Adalı'ya teklif yaptı. Adalı'nın bu teklifi kabul ettiği ve yönetim için 2 kişilik kontenjan aldığı belirtildi. 

Başkan Fikret Orman ayrıca uzun süreden bu yana toplantılara katılmayan Erdal Torunoğulları'nın yanı sıra Çebi'ye yakın isimler olan Hakan Kalkavan, Metin Albayrak'la da yollarını ayıracak. 

Orman'ın bu isimleri yerine camianın yakından tanıdığı isimlere yöneldiği belirtildi. Orman'ın TFF İkinci başkanı, eski yönetici Hüsnü Güreli ile dirsek temasında olduğu belirtildi. 

Gelişmeler Kartalhaber.com'da... 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI