Çebi'ye haciz şoku

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin yönetim kurulundaki eski yöneticileri, kendisi ve Siyah-Beyazlı kulübünün başını ağrıtmaya devam ediyor... İşte perde arkasında yaşanan gelişme... (BJK Haber)

Duydukmu.com özel haberi... Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin yönetim kurulundaki eski yöneticileri, kendisi ve Siyah-Beyazlı kulübünün başını ağrıtmaya devam ediyor... İşte perde arkasında yaşanan gelişme... (BJK Haber) 

BAŞKAN ÇEBİ CAMİAYI TANIMIYOR MU?

BJK camiasını tanımamakla ve dar bir çerçeveden kulübü yönettiği şeklinde sürekli eleştiriler alan Ahmet Nur ÇEBİ, Siyah-Beyazlı camiada yaşanan alışılmadık olaylarla ile konuşulanları adeta haklı çıkartıyor.

ANKARALI ESKİ YÖNETİCİ ALACAĞI İÇİN KULÜBE İHTAR ÇEKTİ!

Ahmet Nur ÇEBİ’nin ilk yönetim kurulunda yer verdiği Efe BEZCİ, alacağı olan 2 Milyon TL için Beşiktaş kulübüne ihtar çektiği öğrenildi. Parasını almak için başkan ve yönetime 7 gün mühlet tanıyan Ankaralı eski idareci, alacağını tahsil edememesi durumunda haciz işlemleri uygulayacağı gelen bilgiler arasında.

SKANDALLARIN ADAMI

Yönetim kurulunda görev aldığı süre içerisinde adı sürekli skandallarla anılan Efe BEZCİ, başkan ÇEBİ tarafından yeni yönetimde görev verilmemişti.

İŞTE BEZCİ'NİN ADININ KARIŞTIĞI BİR-KAÇ OLAY

Mart 2020 Kendi Yalanladığı Kendisinin Haberleri;

- 'BÜYÜK BİR SKANDALI ÖNLEMİŞ; ‘Bedaş elektrik faturaları ödenmeyen Beşiktaş Vodafone Park Stadı'nın elektriklerini kesmek için ekip gönderdi. Ödemelere kefil olan yönetici Efe Bezci büyük bir skandalı önledi…’ 

- Efe BEZCİ, Kulübe 54 Milyon TL verdi haberlerini kendi sosyal medya hesabından yalanladı. (Genç Yönetici Başkan ÇEBİ’ye verdiği savunmada  ‘Bu Haberleri Ben Yaptırmıyorum. Çalıştığımız Reklam Ajansı veya Babam Yaptırmış Olabilir!...’ dedi.

ŞUBAT 2021

Efe BEZCİ’nin boşanma davası ve eşine şiddet uyguladığı iddiaları, özellikle magazin basınında sıkça yer aldı.

EYLÜL 2020 BABA BEZCİ 'TİCARİ' SAVUNMASI YAPTI

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın FETÖ soruşturması kapsamında Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nde (TEM) ifade veren eski Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezci’ye kendisi hakkında MASAK tarafından hazırlanan mali analiz raporu da soruldu. Rapora göre Bezci, “ByLock kullanıcısı kişilerle karşılıklı para transferleri yaptı”, “FETÖ bağlantılı şirketlerden para aldı”, hakkında FETÖ’den işlem yapılan üç ayrı kişiyle “yurtdışı giriş/çıkış birliktelikleri” tespit edildi. Bezci, para transferlerinin “ticari” olduğunu savundu. Salih Bezci; Beşiktaşlı yönetici Efe Bezci’nin babası...






EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI