Cenk Tosun: Az Kalsın Dönüyordum

Beşiktaş'tan Everton'a transfer olan Cenk Tosun'dan samimi açıklamalar

Beşiktaş'tan rekor bir ücretle İngiltere Premier Lig ekibi Everton'a transfer olan Cenk Tosun, Ada'da yayın yapan Liverpool Echo'ya özel açıklamalar yaptı. Tecrübeli golcü, transfer sürecinde yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:

"Kulüpler görüşürken ben Londra’da transfer için beklemeye geçmiştim. Yılbaşını Londra’da geçirmeyi planlamıştım ancak transfer işleri çok süre aldı, açıkçası beklediğimden uzun sürdü. Artık geri dönmeme bir ya da iki gün kalmıştı ki Başkan beni aradı ve Everton ile görüşmeye başlamak üzere Liverpool’a gitmem gerektiğini bildirdi.”

Cenk Tosun, kariyerinde önemli bir adım attığını ifade ederken, Beşiktaş'tan ayrılmanın ise sürecin en zor kısmı olduğunu belirtti. Siyah Beyazlı taraftarlar hakkında övgü dolu sözler kullanan Milli yıldız, "Herkes benim ne kadar büyük bir Beşiktaş taraftarı olduğumu iyi bilir. Beşiktaş çocukluğumdan beri taraftarı olduğum takımdır. Bu yüzden de ayrılmam çok zor oldu. Bugün buradaysam bunda Beşiktaş Kulübü ve taraftarlarının büyük payı var" diye konuştu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI