Cenk Tosun: Beşiktaş isterse...

Cenk Tosun, Beşiktaş’a geri dönecek mi?

Beşiktaş’ın ara transfer döneminde kadrosuna katacağı öne sürülen futbolculardan Cenk Tosun‘un yakın çevresine bu transferle ilgili yakın çevresine değerlendirmeler yaptığı ifade edildi. Son bir haftadadır İngiltere basınında ‘Beşiktaş, Cenk Tosun’u kiralayacak’ haberleri ciddi bir şekilde yer almaya başlamıştı.

Takvim’de yer alan habere göre milli futbolcunun yakın çevresine bu transferle ilgili değerlendirmeler yaptığı ifade edildi. Gazetenin haberine göre “Bu haberleri ben de okudum. Şu anda Everton’da kendimi kanıtlamaya çalışıyorum. Bu sezona iyi bir başlangıç yapmadım. Ancak gelecek haftalarda daha iyi olacağımı düşünüyorum. Eğer Beşiktaş beni isterse ben seve seve gelirim. Beşiktaş benim yuvam. Ancak ortada resmi bir teklif olmadan konuşmak doğru değil. Her şey yakında netleşir” dediği aktarıldı.

Öte yandan Beşiktaş yönetimi de gelişmeleri yakından takip ediyor. Başkan Orman’ın da “Cenk bizim çocuğumuz. Eğer Everton’da mutlu değilse ve biz de anlaşma sağlarsak bu iş olur” şeklinde konuştuğu öne sürüldü.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI