Cenk Tosun Çıldırdı, Tribüne Koştu

Türkiye ile Tunus arasında oynanan özel karşılaşmada Cenk Tosun, ailesine tepki gösterilmesi sonrası bir anda tribünler ile tartışmaya girdi. Sinirlerine hakim olamayan Cenk Tosun, hakemden kırmızı kart gördü.

Türkiye ile Tunus arasında oynanan özel karşılaşmada Cenk Tosun, ailesine tepki gösterilmesi sonrası bir anda tribünler ile tartışmaya girdi. Sinirlerine hakim olamayan Cenk Tosun, hakemden kırmızı kart gördü.

Rusya’da düzenlenen 2018 Dünya Kupası’na hazırlanan Tunus, Türkiye A Milli Futbol Takımı ile İsviçre’de özel maçta karşı karşıya geldi. Cenevre Stadı’nda oynanan karşılaşmada Cenk Tosun, kendisine yapılan penaltıdan attığı golle Türkiye’yi 1-0 öne geçirdi. Tunus iki dakika sonra eşitliği sağlarken, 60. dakikada hiç beklenmedik bir olay yaşandı. Cenk Tosun, karşılaşma oynanırken bir anda tribünlere giderek sert bir şekilde konuşmaya başladı. Maçı tribünden izleyen Cenk Tosun’un babası ve ailesine hakaret edildiğini düşünmesi üzerine yıldız futbolcunun sinirlendiği öğrenildi.

Cenk Tosun’un yaşadığı olay ile ilgili maç sonrası açıklama yapan Ali Dürüst “Cenk Tosun’un babası tribündeydi. Arkadan bir meşale atılmış. Daha sonra Cenk Tosun’un babasının önünde bulunan bir taraftar daha meşale atmak istemiş. Cenk Tosun’un babası da meşale atmak isteyen taraftarı uyararak bunun doğru olmadığını söylemiş. Babasının bir taraftar ile tartıştığını gören Cenk Tosun, durumu yanlış anlamış. Kendisi de çok üzgün kırmızı kart görmekten” dedi.

Taraftarlara dönerek sözlü kavga eden Cenk Tosun, Türkiye’yi destekleyen seyircilerin de bulunduğu tribünleri göstererek bir grubu işaret etti. Sinirlerine bir türlü hakim olamayan Cenk Tosun, tribünlere iyice yaklaşarak sert tepkide bulundu. Karşılaşmanın hakemi, Cenk Tosun’un bu hareketleri sonrası golcü futbolcuya kırmızı kart gösterdi. Cenk Tosun’un maçı tribünden izleyen babasının taraftar ile yaşadığı olayı yanlış anlamasından dolayı kaynaklandığı öğrenildi.




EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI