Cenk Tosun İçin Fenerbahçe İddiası

Cenk Tosun'un yeniden Süper Lig'e döneceği idda edildi. Cenk Tosun, Beşiktaş'a değil ezeli rakibe dönüş hazırlığında.

Cenk Tosun'un yeniden Süper Lig'e döneceği idda edildi. Cenk Tosun, Beşiktaş'a değil ezeli rakibe dönüş hazırlığında. 

Beşiktaş'tan rekor bedelle Everton'a transfer olan Cenk Tosun'un türkiye'ye döneceği iddia edildi. 

Sabah'ın haberine göre, geçen sezon Everton'dan Crystal Palace'a kiralık olarak transfer olan ve geçirdiği sakatlık yüzünden uzun süre sahalardan uzak kalan Cenk Tosun'un sürpriz bir kararla Beşiktaş'a değil ezeli rakibe transfer olacağı iddia edildi.

Sarı-Lacivertli kulüpte transfer çalışmalarını yürüten Emre Belözoğlu'nun forvet için Cenk Tosun'la bir görüşme yaptığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Belözoğlu'nun, milli takımdan arkadaşına, "Bize gel" daveti yaptığı belirtiliyor. Golcü oyuncuya kiralık olarak transfer etmek isteyen sarı-lacivertliler, Cenk'in onay vermesi durumunda kulüpler bazında görüşmeleri başlatacak.

Everton'ın iki yıl daha sözleşmesi olan Cenk Tosun'u bonservisiyle satamaması halinde büyük olasılıkla bu sezon bir kez daha kiraya vermesi bekleniyor.

Ocak ayından Crystal Palace'a kiralanan Cenk Tosun, sadece 5 maçta oynarken 1 gol atabildi. Antrenmanda  dizinden sakatlanan ve mart ayında çapraz bağ ameliyatı geçiren oyuncuyu Palace, sözleşmesini feshederek Everton'a geri gönderdi.

29 yaşındaki futbolcu, sezonun kalan kısmında forma giyemedi. Cenk'in yeni sezon başlayıncaya kadar hazır olması bekleniyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI