Cenk Tosun İçin Şok Yorum

Devre arasında Beşiktaş'tan rekor bir bedelle Everton'a transfer olan Cenk Tosun'un durumu İngiltere'de en çok konuşulan konular arasında.

Devre arasında Beşiktaş'tan rekor bir bedelle Everton'a transfer olan Cenk Tosun'un durumu İngiltere'de en çok konuşulan konular arasında.

Geldiğinden bu yana yalnızca 143 dakika süren alabilen ve kaleyi bulan tek bir şutu dahi olmayan milli futbolcuyla ilgili Everton taraftarları, menajer Sam Allardyce'a büyük tepki gösteriyor.

Allardyce ise son yaptığı açıklamada Cenk'i Crystal Palace'ı 3-1 yendikleri maçta neden oyuna almadığını açıkladı.

Tecrübeli menajer, iki oyuncu değişikliği hakkını sakatlıklar sebebiyle kullandığını ve bu nedenle Cenk'i oyuna alma şansı kalmadığını ifade etti.

Cenk'in form durumuyla ilgili de konuşan Allardyce, "Antrenmanlarda bitiriciliği çok iyi. Ancak hız konusunda sıkıntı yaşıyor. Bu, ocak ayında gelen her oyuncunun yaşadığı bir problem. Şu an için zorlandığı konular, başarılı olduklarından daha fazla." sözlerini kullandı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI