Cenk Tosun İçin Sürpriz Transfer İddiası

2017-18 sezonu ara transfer döneminde 22,5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Beşiktaş'tan İngiltere Premier Lig takımı Everton'a transfer olan Cenk Tosun'un yeni adresi Rusya olabileceği iddia edildi.

2017-18 sezonu ara transfer döneminde 22,5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Beşiktaş'tan İngiltere Premier Lig takımı Everton'a transfer olan Cenk Tosun'un yeni adresi Rusya  olabileceği iddia edildi. 

Rusya'nın Zenit Kulübü, Cenk Tosun transferi için Everton ile görüşmelere başladı. İki kulüp arasında bonservis pazarlıkları yapılıyor.

Cenk Tosun, Rusya'daki şartları araştırıyor

Zenit'in 1 aydır Cenk tosun ile yakından ilgilendiği ve tecrübeli forvetin Rusya macerasına sıcak baktığı ve Rusya'daki yaşam şartlarını araştırdığı iddia edildi. 

Premier Lig performansı

29 yaşındaki milli futbolcu Cenk Tosun, Everton formasıyla toplam 51 resmi maça çıktı. Deneyimli forvet bu maçlarda 10 gol atarken 6 da asiste imza attı.

Geçen sezon ara transferde Crystal Palace'a kiralanan Cenk Tosun çapraz bağ sakatlığı yaşadı ve Everton'a geri döndü.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI