Cenk Tosun transferinde flaş gelişmeler

Everton, Beşiktaş'ın yeniden kadrosuna katmak istediği Cenk Tosun için yanıtını verdi.

Beşiktaş’ın devre arasında golcü arayışları kapsamında ismi gündeme gelen Cenk Tosun konusunda Everton kulübünden beklenen cevap geldi. Başkan Fikret Orman’ın geçen hafta içinde İngiliz kulübü yetkilileri ile milli oyuncunun transferi konusunda bir görüşme gerçekleştirdiği ileri sürülmüştü.

Geçen sezon devre arasında transfer olduğu Everton’da oynadığı futbolla dikkat çeken golcü oyuncu, bu sezon adeta formaya hasret kaldı. İngiliz ekibinde yaşanan teknik direktör değişikliğinin ardından forma giyme şansı azalan Cenk’in Beşiktaş’a geri dönmeye de sıcak baktığı ifade ediliyor.

Everton’dan Beşiktaş'a yanıt 

Son günlerde de İngiliz medyası golcü oyuncunun devre arasında bir başka kulübe hatta Beşiktaş’a geri döneceğine yönelik haberler yapıyordu. Everton Kulübü yetkililerinin Beşiktaş Başkanı’na  “Cenk Tosun için hocasıyla konuşmamız gerekiyor. Eğer gönderilmesi için onay alırsak sezon sonuna kadar kiralayabiliriz” şeklinde cevap verdiği öğrenildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI