Cenk Tosun Yarışı

Beşiktaş'ın yıldızı Çenk Tosun, attığı müthiş gollerle Premier Lig ekiplerinin transfer gözdesi oldu

Kara Kartal’ın başarılı golcüsü Cenk Tosun, bu sezonki performansıyla adeta kariyerinin altın çağını yaşıyor. Siyah-Beyazlı formayla hem Süper Lig’de hem de Şampiyonlar Ligi’nde adından sıklıkla söz ettiren 26 yaşındaki futbolcu, A Milli Takım’daki yüksek form grafiğiyle göz kamaştırıyor.

Fanatik'in haberine göre; Son olarak Ay-Yıldızlılar’ın önceki akşam Finlandiya’yla 2-2 berabere kaldığı karşılaşmada Türkiye’nin 2 golünü de atan Cenk, grup elemelerini 9 karşılaşmada 5 sayıyla tamamladı. Beşiktaş’ta ise bu sezon 9 mücadelede 4 gol ve 2 asistlik görüntü ortaya koyan Cenk, Avrupa transfer piyasasının en çok konuşulan isimleri arasına girdi.

Negredo’yu kulübeye hapsetti


La Liga ekibi Valencia’dan büyük umutlarla transfer edilen Alvaro Negredo’yu başarılı performansıyla yedek kulübesine hapseden Cenk Tosun için İngiltere Premier Lig ekipleri adeta yarışta... Eylül başında 13 milyon Euro’luk (56 milyon TL) teklifi Beşiktaş tarafından kabul edilmeyen Crystal Palace, yıldız oyuncu için takibini sürdürürken Tottenham ve Newcastle United da Cenk’in peşini bırakmıyor. 3 takımın da takibinde bulunan Tosun için Beşiktaş Yönetimi’nin istediği bedelin  20 milyon Euro (87 milyon TL) olduğu biliniyor.

Fikret Orman'ın planı belli

Başkan Fikret Orman’ın sezon sonuna kadar takımda tutmayı planladığı Cenk Tosun da hedefleri doğrultusunda Avrupa’ya açılmaya sıcak bakıyor. Tecrübeli oyuncunun, kariyerine bulunduğu ligde zirve yarışı içerisinde bulunan bir Avrupa takımında devam etmeyi planladığı bildirildi. Başkan Orman’ın, Cenk’in değerinin daha da artmasını beklediği ve oyuncusunu sezon sonunda belirledikleri miktardan daha yüksek bir bedele satmayı hedeflediği konuşuluyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI