Cenk Tosun'a Çifte Transfer Teklifi

Beşiktaş'ın yıldızı Cenk Tosun'un peşinde Alman ve İngiliz kulüpleri var

Avrupa’da ve Süper Lig’de ortaya koyduğu futbolla Avrupa devlerinin radarına giren Cenk Tosun’un talipleri artmaya devam ediyor. Cenk’in peşine bu kez Almanya Ligi ekiplerinden Stuttgart ile İngiltere Premier Ligi’nden Newcastle United olduğu öğrenildi.

Alman futbol dergisi Kicker’de çıkan habere göre Cenk için Stuttgart’ın 10 milyon Euro (45.8 milyon TL), Newcastle’ın da 12 milyon Euro’yu (54.9 milyon TL) gözden çıkardığı bildirildi. Her iki kulübün de, devre arasında resmi tekliflerini yapacakları öne sürüldü.

Sıcak bakılmıyor 

Ancak Siyah-Beyazlılar’ın, bu iki teklife de çok sıcak bakmayacağı konuşuluyor. Tecrübeli oyuncuyu devre arasında satmak istemeyen Başkan Fikret Orman’ın, bonservis bedeli olarak istediği rakamın 23 milyon Euro olduğu ifade ediliyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI