Cenk Tosun'la tartışan gidiyor!

Beşiktaş, Süper Lig'in 33. haftasında cuma günü Ankaragücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Beşiktaş, Süper Lig'in 33. haftasında cuma günü Ankaragücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Bir günlük iznin ardından yapılan antrenman, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirildi ve teknik sorumlu Serdar Topraktepe yönetiminde gerçekleşti. Antrenman kondisyon ve taktik ağırlıklı geçti. Isınma koşuları ve 5'e 2 çalışmalarıyla başlayan idman, dar alanda oynanan taktiksel çift kale maçla sona erdi.


Santos-Cenk tartışması 

Bu arada, Samsunspor beraberliğinden sonra Beşiktaş ile yolları ayrılan Fernando Santos'un, Cenk Tosun ile tartıştığı ortaya çıktı. Samsunspor maçı öncesi yedek kulübesine alınan Cenk Tosun, durumu sorgulamak için Santos'un odasına gitti. Yıldız futbolcu, "Uzun süredir yedek kulübesindeyim ve neden yedek olduğumu anlamış değilim" dedi. 


Bu tepkiye cevaben Santos, "Patron benim. Buna ben karar veririm" şeklinde cevap verdi. İkilinin arasındaki tartışmayı Santos'un yardımcıları yatıştırdı. Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezon da Cenk Tosun'la gerginlik yaşayan Valerien Ismael'in görevine, golcü oyuncuyla yaşadığı tartışmanın ardından görevine son verilmişti. 





EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI