Ceyhun Kazancı, Ferdi transferini açıkladı

Beşiktaş'ın eski sportif direktörü Ceyhun Kazancı, Jean Onana transferiyle ilgili yapılan eleştirilere yanıt verirken,...

Ceyhun Kazancı: ''Arsenal, Ferdi Kadıoğlu'nu İzlemek İçin İstanbul'a Geldi''

Beşiktaş'ın eski sportif direktörü Ceyhun Kazancı, Jean Onana transferiyle ilgili yapılan eleştirilere yanıt verirken, aynı zamanda Arsenal'in Fenerbahçe'nin sol beki Ferdi Kadıoğlu'nu takip etmek için İstanbul'a bir gözlemci gönderdiğini açıkladı.

Ferdi Arsenal yolunda 

Kazancı, Habertürk'e yaptığı açıklamada, "Geçenlerde Arsenal'in scout ekibi buradaydı. Fenerbahçe'den bir oyuncuyu izledi. Ferdi Kadıoğlu ile ilgili haberler çıktı zaten. Çok da yalan değil o." ifadelerini kullandı.

Onana transferiyle ilgili konuştu 

"Arsenal'in Fransız scout'uyla sohbet ettik. Beşiktaş'ın orta saha oyuncusu Jean Onana hakkında da konuştuk. Onana transferiyle ilgili gelen eleştirilere şu şekilde yanıt vermek istiyorum; o dönemde opsiyonlardan bir tanesi Jean Onana'ydı ve teknik direktör Şenol Güneş'in onayıyla transfer gerçekleştirildi."

Haberi doğruladı 

Ceyhun Kazancı, transfer süreçlerinde alınan kararların detaylarına vurgu yaparak, Arsenal'in Ferdi Kadıoğlu'nu izleme amacının gerçek olduğunu ve bu yönde atılan adımların doğruluğunu teyit etmiş oldu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI