Ceyhun Kazancı: Yusuf Demir'i biz istemedik!

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı düzenlediği basın toplantısında transferlerle ilgili açıklamalarda bulundu. (BJK Haber transfer)

Son dakika haberleri... Yeni sezon öncesi özellikle de Premier Lig'den yaptığı transferlerle dikkat çeken Beşiktaş, 2 Ekim Pazar günü Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı düzenlediği basın toplantısında transferlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Ceyhun Kazancı'nın Galatasaray'ın oyuncusu Yusuf Demir ile ilgili söylediği sözler dikkat çekti. İşte o transfer sözleri... (BJK Haber transfer)

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 8'inci haftasında Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Valerien Ismael yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Aktivasyon çalışmasıyla başlayan antrenman, sahada yapılan koşu ve pas çalışmasının ardından yapılan taktik çalışmayla sona erdi.

Bu sezon özellikle de Premir Lig'den yaptığı transferlerle dikkat çeken Beşiktaş sezona güçlü bir kadroyla ve şampiyonluk parolasıyla girdi.

Kadrosuna Weghorst, Masuaku, Saiss, Dele Alli, Muleka, Redmond ve Cenk Tosun gibi isimleri katan Kartal, 7 maçta 14 puan topladı.

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, bugün düzenlediği basın toplantısında yapılan transferlerin perde arkasını anlattı. Ceyhun Kazancı, son dönemde Türk futbolunda statüsü sebebiyle tartışma gündemi yaratan Yusuf Demir hakkında çok çarpıcı sözler söyledi. İşte Kazancı'nın sözleri...

"23.5 MİLYON EURO'LUK BÜTÇE AÇILDI"

"18 oyuncu ile yollarımızı ayırdık, böylece 23.5 milyon euroluk maaş bütçesi açıldı. Kadromuza kattığımız oyuncuların toplam maaşı yaklaşık 13.5 milyon Euro. "Alex Teixeira, geçtiğimiz sezon başarısız olduğu için tüm alacaklarından vazgeçerek takımdan ayrıldı. Böyle karakterli oyuncularla çalışmak bizim için çok önemli."

"Hem biz, hem taraftarlarımız, hem de Salih Uçan hayal kırıklığı yaşadı. Milli Takımı hak ettiğini düşünüyorduk, üzüldük. Bir oyuncu Beşiktaşlı diye alınmadığı gibi bir şeyi kesinlikle düşünmüyoruz. Teknik bir açıklaması vardır."

"KENDİLERİ AVRUPA'YA GİTMEK KARARI ALDI"

Serdar, Rıdvan ve Emirhan'ın 1 yıl daha devam etmesini istedik ama kendileri Avrupa'ya gitme kararı verdi. Ersin çok karakterli bir futbolcu. Bu camianın evladı. Buraya hayatını adamış birisi. Kaleci yeteneklerini kesinlikle tartışmıyorum. Ersin, şampiyon olmuş ve kupalar kazanmış bir futbolcu. Kontrat konusunda en ufak sıkıntı yok."

"Rachid Ghezzal'ın sakatlıktan başka bir sorunu yok. Çok iyi bir profesyonel. Her şey planlandığı gibi giderse, yakın gelecekte kadroda olacak. Bugün de hastanede testleri var."

"DELE ALLI LİSTEMİZDE OLAN BİRİ DEĞİLDİ"

Dele Alli listemizde olan bir oyuncu değildi ancak böyle fırsat transferleri olabiliyor. Biz de böyle bir oyuncuyu kadromuza katmak istedik. Isak Hien'i çok istemiştik ama Verona'ya gitti. Transfer döneminde aklımda kalan isimlerden biri o.

"YUSUF DEMİR TRANSFERİ NEDEN GERÇEKLEŞMEDİ"

Galatasaray'ın transfer ettiği ve daha önce Avusturya milli takımında forma giymesi sebebiyle yerli statüsünde olmayan Yusuf Demir konusunda konuşan Kazancı şunları söyledi: "Aslında Yusuf Demir ile ilk biz ilgilendik. Yabancı sayıldığı için vazgeçtik."

Sabah

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI