Chamberlain'den Beşiktaş itirafı

Beşiktaş’ın eski oyuncusu Alex Oxlade-Chamberlain, The Athletic’e verdiği röportajda Türkiye macerasını ve yaşadığı zorlukları anlattı.

10.12.2025 

Beşiktaş’ın eski oyuncusu Alex Oxlade-Chamberlain, The Athletic’e verdiği röportajda Türkiye macerasını ve yaşadığı zorlukları anlattı. Oxlade-Chamberlain, Beşiktaş’ta işlerin çok hızlı değiştiğini belirterek, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst döneminde kadro dışı kalmanın sakatlıktan daha zor olduğunu ifade etti.

“Beşiktaş’ta işler çok hızlı değişiyor. Bir iki kötü maç oynadığımızda program, antrenman şekli, izin günleri ve maç öncesi otel konaklamaları gibi her şey değişiyordu. Sürekli istikrar için mücadele ediyorduk,” diyen Oxlade-Chamberlain, taraftarların vücut dilinden ne demek istediklerini anlamanın bazen kolay olduğunu söyledi.

Oxlade-Chamberlain, Van Bronckhorst döneminde 20 maç oynamadığını belirterek, “Önemli olan profesyonel kalıp, çalışmak ve çağrıldığımda hazır olmaktı. Solskjaer döneminde yeniden oynamaya başladım ve kendimi en rahat hissettiğim dönem oydu,” dedi.

Yeni bir kulüp arayışında olmadığını, ancak futbol oynamak istediğini belirten İngiliz futbolcu, fit olduğunu ve açlığının hâlâ sürdüğünü söyledi.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI