Chelsea'liler Beşiktaş Çarşı'da

UEFA Süper Kupa’da takımlarını desteklemek için İstanbul’a gelecek Liverpool ve Chelsea taraftarlarının kentteki programları belli oldu.

UEFA Süper Kupa’da takımlarını desteklemek için İstanbul’a gelecek Liverpool ve Chelsea taraftarlarının kentteki programları belli oldu.

Vodafone Park’ta 14 Ağustos Çarşamba günü saat 22.00’de, İngiltere Premier Lig ekipleri Liverpool ve Chelsea, UEFA Süper Kupa mücadelesinde karşı karşıya gelecek.

Şampiyonlar Ligi şampiyonu Liverpool ile Avrupa Ligi şampiyonu Chelsea kupayı müzesine götürmek için sahaya çıkacak.

İki takım taraftarları 12, 13 ve 14 Ağustos’ta İstanbul’a gelecek. Liverpool taraftarları İstanbul Havalimanı’na, Chelsea taraftarları ise Sabiha Gökçen Havalimanı’na iniş yapacak.

Maç öncesinde Liverpool taraftarları Taksim’de toplanırken, Chelsea taraftarları ise Beşiktaş Çarşı’da maç saatini geniş güvenlik önemleri altında bekleyecek.

İki takım taraftarları daha sonra polis kontrolünde maçın oynanacağı Vodafone Park’a hareket edecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI