Chicharito Hernandez'den Beşiktaş'a yeşil ışık

Beşiktaş'ın transfer listesindeki Chicharito Hernandez yeni bir maceraya atılmaya hazır olduğunu açıkladı

Beşiktaş’ın devre arasında golcü arayışları kapsamında listesine aldığı Chicharito Hernandez’in yeni bir maceraya hazır olduğu ve Beşiktaş’ın teklifini kabul edebileceği ileri sürüldü.

Siyah-beyazlı yönetim, Meksikalı golcüyü kiralık olarak kadrosuna katmak için ilk teması menajerler aracılığıyla kurmuş ve olumlu sonuç almıştı. West Ham United kulübü de oyuncuyu kiralık göndermeye sıcak bakması üzerine yönetim girişimlerini hızlandırdı.

Chicharito Hernandez’i transfer edecek mi ?

Fanatik’te yer alan habere göre iki kulüp yetkililerinin şartları konuşmak için ortak bir toplantı günü belirlediği ve zirvenin gelecek ay yapılacağı kaydedildi.  Takımda Marko Arnautovic’in gerisinde kalan Chicharito’nun, daha fazla forma giyebileceği bir takıma gitmeye sıcak baktığı ve kulüplerin anlaşması halinde Beşiktaş macerasına hazır olduğu bildirildi. West Ham United’la 2020 yılına kadar kontratı bulunan Chicharito Hernandez, bu sezon 10 karşılaşmaya çıkıp 2 gollük performans sergilemişti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI