Çin İşi Yatıyor!

Beşiktaş'ın sezon öncesi Çin ziyareti büyük ihtimalle iptal edilecek.

Sezonu 5-1’lik Sivasspor zaferiyle kapatan ancak Fenerbahçe ve Başakşehir’in puan kaybı yaşamaması dolayısıyla ligi 4. sırada bitiren Beşiktaş, Avrupa Ligi’ne 2. ön eleme turundan itibaren katılacak. Yeni sezonu rakiplerine göre daha erken açmak zorunda kalacak olan siyah beyazlı ekipte teknik direktör Şenol Güneş, milli takımlarda olan oyuncular dışındaki futbolcuların 25 Haziran’da Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde hazır olmalarını istedi.

beIN Sports’ta yer alan habere göre sezonu İstanbul’da açtıktan sonra yurt dışı kampına gidecek olan Beşiktaş’ta Güneş’in çok sıcak bakmadığı Çin kampı fikstürdeki yoğunluk nedeniyle rafa kalktı. Siyah beyazlılar 10 gün Slovakya planlıyor. Ayrıca ön elemede çıkacak takıma göre Avusturya kampının tarihi de netlik kazanacak.

Beşiktaş’ın ilk maçı 26 Temmuz’da

Avrupa Ligi 2. ön eleme turundaki ilk maçını 26 Temmuz’da oynayacak olan Şenol Güneş’in öğrencilerinin gruplara kalabilmesi için 3 tur geçmesi gerekiyor. 57 bin puanlı siyah beyazlılar, 19 Haziran’da İsviçre’nin Nyon kentinde çekilecek 2. tur kurasına seribaşı olarak girecek. Beşiktaş, Sevilla’nın ardından en yüksek puana sahip 2. seribaşı takım konumunda bulunuyor. Siyah-beyazlı takımın bu turdaki muhtemel rakipleri arasında Dinamo Tiflis, Vitorul Constanta, Gornİk Zarbre, AIK Stockholm, Aberdeen, Hacken, Slavia Sofİa, Neftchİ Bakü, Ventspİls, Dinamo Brest, Tobol, Almaty gibi takımlar bulunuyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI