Çin'de Quaresma Çılgınlığı

Transfer dönemi 28 Şubat tarihinde sona erecek olan Çin'de Ricardo Quaresmaçılgınlığı yaşanıyor…

Transfer dönemi 28 Şubat tarihinde sona erecek olan Çin'de Ricardo Quaresmaçılgınlığı yaşanıyor… Daha önce Demba Ba'nın eski kulübü Shanghai Shenhua başta olmak üzere birçok kulübün gündeminde olan yıldız futbolcu için Beşiktaş'a 15-20 milyon Euro civarında teklifler gelmiş ancak yönetim olumsuz yanıt vermişti. Siyah-beyazlı kulübün bu tutumuna rağmen Çinlilerin Quaresma ısrarının sürdüğü ve rakamın daha yüksek seviyelere ulaştığı belirtildi. Çin takımlarından, Beşiktaş Kulübü'ne görüşmek için çok sayıda randevu talebi geldiği ancak Başkan Orman'ın bu taleplere henüz yanıt vermediği öğrenildi. Quaresma'nın ise en azından sezon sonuna kadar kalmayı planladığı ifade edildi.

'ORMAN OLMAZSA BAŞKANLIĞA ADAYIM'
Beşiktaş'ın 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, İstanbul'daki bir üniversitede öğrencilerle buluştu. Bir soru üzerine başkanlığa her zaman hazır olduğunu söyleyen Çebi, "Herkesin gönlünde Beşiktaş'ta taraftar olmak, genel kurul üyesi olmak ve hatta başkanlığa gelmeyi istemek vardır. 6-7 sene mücadele verdim Fikret Bey ayrılmışsao zaman başkanlığa gelirim. Bu benim görevim ve kimse kusura bakmasın ben aday olurum. Biri gelip gidecek ki herkes görev alacak" diye konuştu. Hala tartışılan Caner'e verilen 6 maçlık cezayı da eleştiren Çebi, "Ben diğer takımlardaki futbolcularının kollandığını düşünüyorum. Başkası yaptığında aynı cezaverilmiyor. TFF bu konularda adil değil" yorumunu yaptı.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI