Çin'e Ya Gidilecek Ya Gidilecek!

Beşiktaş yönetimi Siyah-Beyazlı takımın Çin kampında ısrarcı

Beşiktaş’ta geçen yıl başlayan Uzak Doğu ve Çin’e açılım projesinin bu sezon gerçekleşip gerçekleşmeyeceği henüz netleşmedi. Geçen yıl yapılan seyahatten dolayı yönetim ile Şenol Güneş’in arasının açıldığı iddia edilmişti. Tecrübeli teknik adam, bir hazırlık maçı için 5-6 günlerinin kaybolduğunu ve bundan dolayı sezon başındaki hazırlık kampının iyi geçmediğini ifade etmişti.

Yönetim Çin’e açılım fikrinden vazgeçmiş değil

Geçen yıl yapılan seyahatten dolayı kulübün marka ve imaj çalışmalarına olumlu katkı sunduğunu düşünen Siyah-beyazlı yöneticiler, bu sezonda yine Çin’e gidilmesi yönündeki fikirlerinde bir değişiklik yok. Geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen mali genel kurulda Başkan Fikret Orman, bu sezonda yine Çin’e gitme gibi düşüncelerinin olduğunu açıklamışt.

Çin seyahati ön eleme turu programına göre netleşecek

Vodafone Park’ta düzenlenen iftarda önemli açıklamalarda bulunan Başkan Fikret Orman, “Bu sene de Çin’e gidebiliriz. Ön eleme maçları ve sezon başındaki duruma göre planımız netleşecek” dedi.

Beşiktaş’ın ön eleme fikstürü nasıl ?

Öte yandan bu sezon Süper Lig’i 4. sırada tamamlayan Siyah-beyazlı takım, bu sezon UEFA Avrupa Ligi’ne kalması için 3 eleme turu oynayacak. İlk maçını 26 Temmuz’da oynayacağı için sezonu erken açacak Kara Kartal, yeni sezon başlayana kadar eleme turlarını geçtiği takdirde neredeyse hiç boşluk gözükmüyor.

Ön eleme turu maç tarihleri

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu 26 Temmuz-2 Ağustos tarihleri arasında oynanacak. (Beşiktaş, 3 ön eleme oynayacağı için ilk maçını bu tarihlerde oynayacak)

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu 9 Ağustos-16 Ağustos tarihlerine oynanacak. (Siyah-beyazlı takım bir önceki turda rakibini elerse bir üst turda bu tarihte oynayacak. Bu turda Medipol Başakşehir de maçlarını oynayacak)

Süper Lig başlangıç tarihi: Süper Lig’de 2018-2019 sezonu 10-11-12 Ağustos tarihlerinde oynanacak maçlarla başlayacak.

UEFA Avrupa Ligi play-off turu: Avrupa Ligi grupları öncesindeki son maçlar 23 Ağustos-30 Ağustos tarihlerinde oynanacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI