Çıraklıktan ustalığa Ahmet Nur Çebi

Beşiktaş BaşkanıAhmet Nur ÇEBİ Yaklaşık 10 Yıldır VAR Olduğu BEŞİKTAŞ Siyasetini İnanılmaz Çözdü... Hakan Öncül yazdı...

Beşiktaş BaşkanıAhmet Nur ÇEBİ Yaklaşık 10 Yıldır VAR Olduğu BEŞİKTAŞ Siyasetini İnanılmaz Çözdü... 

Siyah-Beyazlı camia da “Çıraklık döneminizi Fikret ORMAN’la geçirirseniz, bu da kaçınılmaz bir netice olur elbette. Ancak artık ''Lastik Patladı.'' Yanlış anlaşılmasın. Yazılarım da argo kullanmak adetim değildir. Bu laf Başkanın kendi basın danışmanının, Teknik direktör Ismael için kullandığı bir tabir(!)

‘GÜÇLÜ BAŞKAN’ GÜVEN VERMİYOR

BJK Divan kurulu seçimlerinde Başkan ÇEBİ’nin, adaylardan Yalçın KARADENİZ’i desteklediği haberleri camia da dalga-dalga yayılıverdi. Çünkü hikaye bu ya(!) Ahmet bey Tevfik YAMANTÜRK’ü yarınlar da oluşabilecek iktidar mücadelesinde, rakip olarak görmekte.

GERÇEKÇİ BULMUYORUM ÇÜNKÜ NEDENLERİM VAR!

Hatırlarsanız mevcut Divan kurulu başkanının ilk sözleri “Ahmet Nur ÇEBİ Aday Olduğu Sürece, Ben Olmayacağım. Kendisine Söz Verdim..'' olmuştu. Bu söylemler size tanıdık geldi mi? Yakın geçmişe bakınız, dönemin 2. Başkanı ÇEBİ, Fikret ORMAN ile ilgili hangi açıklamalarda bulunmuş?

''Fikret ORMAN’ın Karşısında Aday Olmayacağımı 40 Defa İfade Ettim...'' (Kasım 2015)

''Fikret ORMAN Aday Olmazsa Ben Adayım...'' (Şubat 2018)

Sözler Tanıdık Geldi Mi?

Ahmet bey verdiği sözü tuttu ve X Başkanın karşısına, hiç bir zaman çıkmadı. Daha sonrası ise hepimizin malumu 3 yıldır süren ‘Denetleme Şirketi 10 Seneyi Denetliyor. Mahkemeye Verdik/Vereceğiz, Bugün Olmazsa Olur Yarın, Az Sonra’ VESAİRE VESAİRE...

Ben geçmişte bu durumları “Kayıkçı Kavgası” diye yazmıştım. Dileyen yüce Google’dan arayıp bulabilir.

BAŞKAN ÇEBİ YAMANTÜRK’Ü DİLERSE EVE GÖNDEREBİLİR (!)

Kural, nizam sevmeyen ve/veya tüm şartları iktidar lehine çevrilirken HAK aramayı BİLMEYEN camiamız da, Tevfik YAMANTÜRK ''Kimse Kurcalamaz'' diyerek (EGO’suda Müsait) teknik olarak bir hata yaptı. Bu hatanın karşılığında, EKİM ayında görülecek bir MAHKEME söz konusu. İzin almadığım için, detayları ben paylaşmayacağım. Tasarruf muhatabınındır. Ancak Ahmet Nur ÇEBİ ve 2. Başkan Engin BALTACI’nın bir talimat vermesi, BEŞİKTAŞ kulübünü ‘Davayı Kabul Ediyoruz’ demesinin Tevfik YAMANTÜRK’ü eve gönderebileceğini biliyorum.

Peki Yapacaklar Mı? HAYIR (!)

NEDEN ? .... ..... ...  Lütfen Boşlukları Başına “FIŞ FIŞ” Yazarak Sizler Doldurunuz (!)

Bir önceki yine Ahmet Nur ÇEBİ’nin yönetiminde “Neden Avukat Yönetici Yok?” diye eleştirmiş ve kulübün kayıplarına analiz ettiğimiz de maalesef haklı çıkmıştım. Şimdi Var (!) Avukat Engin BALTACI. Yalnız Sayın Eski DGM savcısı, aylar geçmesine rağmen daha kendisi ile ilgili 2 vahim iddia için tek bir cevap dahi verme tenezzülün de bulunmadı. Ben ve ekibim, sonuna kadar bu konuların üzerine gideceğiz. Mesele ‘Hesap Veremeyenlerin’ nasıl ‘Hesap Soracak’ ile ilgili?

ADALET; Herkese lazım olduğu gibi, BEŞİKTAŞ’a da her daim lazım. Siz bu bir asırlık camianın haklarını korumak için mücadele etmek yerine kulaklarının üzerine yatarsanız “Güçlü Başkan - Güçlü Yönetim” diye başladığınız iktidar yürüyüşünü, ÇÜRÜK ve/veya çürüğe çıkarak bitirirsiniz. Maalesef; Kabataş Vakfı halen boş/beleş bizim logomuzu kullanmakta. 600 MİLYON TL gelir kaybı yaşadığımız Kripto Para konusunu, kimse ağzına almıyor. Ethem SANCAK vakasın da yönetime “SUS” geldi. Beşiktaş alt yapı ve spor okulları (AKADEMİ) skandalları bitmek bilmiyor. Devam Edecek...

Hakan ÖNCÜL - Duydukmu.com

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI