Club Brugge’den Matej Mitrovic kararı

Belçika'nın Club Brugge Kulübü, Mitrovic kararını verdi.

Beşiktaş’a rekor bir bonservis bedeli ile transfer olduktan sonra Siyah-beyazlı takımda forma şansı bulamadığı için Club Brugge’ye kiralanan Matej Mitrovic konusunda flaş gelişmeler yaşanıyor. Genç futbolcu, geçtiğimiz günlerde Hırvatistan’ın Rusya’da gerçekleştirilecek Dünya Kupası aday kadrosuna çağrılmıştı.

Satın alma opsiyonu Belçika ekibinde

Belçika Ligi’nde Club Brugge ile şampiyonluk yaşayan ve burada gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken Hırvat stoper konusunda Belçika ekibinin opsiyon kullanabileceği ifade edildi. A Spor yorumcusu Uğur Karakullukçu, canlı yayında Mitrovic hakkında şu bilgiyi paylaştı: “Belçika’dan muhabir arkadaşım yazdı. Club Brugge, Beşiktaş’tan kiraladığı Mitrovic’in bonservisini alacakmış.”

Beşiktaş’ın Matej Mitrovic hakkında KAP’a yaptığı açıklama

Devre arasında Club Brugge’ye kiralanan Mitrovic hakkında Beşiktaş’tan KAP’a gönderilen açıklamada şu ifadeler yer almıştı: “Profesyonel futbolcu Matej Mitrovic’in geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. 2017-2018 Sezonu için Club Brugge kulübü tarafından şirketimize 400.000 Avro geçici transfer bedeli ödenecektir. Şarta bağlı ek geçici transfer bedeli 100.000 Avro olarak belirlenmiştir. Futbolcunun transfer haklarının nihai satın alma opsiyonu 4.500.000 Avro garanti, 500.000 Avro şarta bağlı olmak üzere olup 01.06.2018 tarihine kadar Club Brugge kulübüne ait olacaktır.”

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI