Come To Beşiktaş Siparişi

Yemek sipariş eden bir Beşiktaş taraftarı, not kısmına 'Come to Beşiktaş' yazdı.

Yemek sipariş eden bir Beşiktaş taraftarı, not kısmına 'Come to Beşiktaş' yazdı. Bunun üzerine restoranın kendisine yaptığı jesti paylaşan taraftar, sosyal medyada çok konuşuldu.
Beşiktaş taraftarının yıldız transferlerin takıma katılması için başlattığı, sonrasında siyah-beyazlı kulübün Mevlana teması ile tüm dünyaya tanıttığı ‘Come to Beşiktaş’ sloganı ilginç bir olayda ortaya çıktı. Sosyal medyada çok konuşulan olayda sipariş notuna “Come to Beşiktaş” yazan müşterisine restoranın yaptığı jest, Beşiktaş taraftarlarının beğenisini kazandı.
Bir Beşiktaş taraftarı, yemek sipariş ederken sipariş notuna boş kalmasın diye ‘Come to Beşiktaş’ yazdı. Restoran da bunun üzerine taraftara Beşiktaş anahtarlığı ve not yazılı bir kağıt bıraktı. Notta “Biz zaten hep ordayız :)” yazan restoranın bu jestini paylaşan taraftar, sosyal medyada olay oldu.
Beşiktaş'ın Bütün ''Come To Beşiktaş'' Videoları



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI