''Çöp'' denilen kadro kupa kazandı!

Beşiktaşlı futbolcuların final maçında gösterdiği mücadele ise adeta Samet Aybaba’nın “Çöp kadro” sözlerine cevap oldu.

İstanbul ;Olimpiyat Stadı’nda oynanan Türkiye Kupası Finalinde Beşiktaş, Trabzonspor’u Ghezzal, Salih ve El-Musrati’nin attığı gollerle 3-2 yenerek şampiyon olurken bir ay önce Samet Aybaba’nın “Bu kadro çöp” sözleri akıllara geldi. 

Siyah beyazlı futbolcular 90 dakika iyi futbol oynadığı iddia edilen Trabzonspor’dan daha iyi oynayarak bir çok gol pozisyonuna girerken bazı şutları da direkten döndü. 

Futbolcular maçın sonuna kadar tüm enerjilerini sahaya yansıtırken baçın bitiş düdüğü ile birlikte sahada adeta sezonun hıncını aldı. Beşiktaşlı futbolcuların final maçında gösterdiği mücadele ise adeta Beşiktaş Futbol Takımı Genel Koordinatörü Samet Aybaba’nın “Çöp kadro” sözlerine cevap oldu. Beşiktaşlı oyuncuların maç sonrası Samet Aybaba'ya soğuk davranması dikkatlerden kaçmadı. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI