Cüneyt Çakır'ın 5. Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi

Cüneyt Çakır'ın derbi karnesi

42 yaşındaki FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, kariyerindeki 23. derbisine çıkacak. Çakır’ın düdük çaldığı maçlarda Beşiktaş’ın, ezeli rakibi F.Bahçe’ye karşı bir tek galibiyeti bile bulunmuyor

Beşiktaş - Fenerbahçe maçına atanan FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, kariyerindeki 23. derbisini yönetecek. 1976 doğumlu Çakır, kariyerinde 5. kez Beşiktaş- F.Bahçe derbisine çıkacak. Çakır'ın iki takım arasında yönettiği 4 müsabakanın 2'sini F.Bbahçe kazanırken, 2 karşılaşma da berabere bitti. F.Bahçe bu maçlarda 10 gol atarken, Beşiktaşlı futbolcular ise 6 kez gol sevinci yaşadı. FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, Beşiktaş'ın 4'ü F.Bahçe, 7'si de G.Saray olmak üzere 11 derbi maçını yönetti. Bu müsabakalarda Beşiktaş, sadece bir galibiyet alırken, sahadan 3 kez beraberlik, 7 kez de mağlubiyetle ayrıldı. Siyah-beyazlı takım, 2010-2011 sezonunda deplasmanda G.Saray'ı 2-1 yenmişti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI