Cyle Larin İçini Döktü

Beşiktaş'ta henüz forma şansı bulamayan Cyle Larin'den çarpıcı sözler...

Beşiktaş'ın yeni transferi genç futbolcu Cyle Larin ülke basınına içini döktü ve siyah beyazlı takımdaki durumu hakkında açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena Dış Haberler - Beşiktaş'ın Orlando City'den transfer ettiği fakat henüz forma giyemeyen Cyle Larin ülke basınına konuştu. Siyah beyazlı takımda henüz forma şansı bulamayan Cyle Larin, uyum sorunu ve gelişimi için çok çalıştığını, bir an önce Beşiktaş'ta forma giymek istediğini söyledi. 

"ATİBA BANA ÇOK YARDIMCI OLUYOR"İstanbul'a yerleştikten sonra Atiba'nın kendisine çok yardımcı olduğunu söyleyen Cyle Larin, "İstanbul'a geldikten sonra yerleşmemde ve buradaki hayata uyum sağlamam konusunda Atiba bana çok yardımcı oldu." dedi. 


Cyle Larin Beşiktaş'ta ne zaman oynayacak?


Beşiktaş'ta çok kaliteli futbolcuların olduğunu söyleyen Cyle Larin, "Beşiktaş'ta Atiba bana çok yardımcı oluyor. Onun sayesinde İstanbul'daki yaşantım kolaylaştı. Daha fazla gelişmek için sıkı çalışmalıyım. Takımımızda çok önemli oyuncular var. Umarım forma şansı bulur ve forma giyerim." diye konuştu. 

Beşiktaş'ta bu sezon şampiyonluk için hala iddialı olduklarını belirten ve kendisinin de forma şansı bulmak için sıkı çalıştığını söyleyen Cyle Larin sezon sonunda yeniden üst üste şampiyon olma ümidi taşıdığını sözlerine ekledi. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI