Cyle Larin: Kalitemi biliyorum

Beşiktaş'ın forvet oyuncusu Cyle Larin'den iddialı sözler

Beşiktaş’ın Kanadalı golcü Cyle Larin, yarın akşam UEFA Avrupa Ligi’nde Sarpsborg ile oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuştu. Grubun ilk maçını kendi sahalarında oynayacaklarını belirten Larin, “Yarın grubun ilk maçını oynayacağız. Çok önemli bir maça çıkacağız. Takım olarak savaşıp gereken sonucu almayı istiyoruz. Kendimi hazır hissediyorum. Sıkı şekilde hazırlanıyorum. Ben kendimi hazır hissediyorum. Teknik direktörümüz beni oynatma kararı verdiğinde her zaman hazırım. Elimden geleni yapıp goller atmak istiyorum.”

Cyle Larin: Negredo’nun ayrılması beni motive ettti 

Bir gazetecinin “Alvaro Negredo’nun takımdan ayrılmasından sonra tüm gözler sana çevrildi. Bu baskı oluşturuyor mu ?” sorusuna Larin, “Üzerimde baskı yok ama motivasyonum yüksek. Kalitemi biliyorum bunun farkındayım, etrafımdaki kaliteli oyuncuların da farkındayım. Her antrenmanda her maçta daha da iyiye gittiğimi düşünüyorum. Ekstra çalışmalar yapıyorum. Gelecekte daha da iyi olacağım biliyorum””

Larin, 9 aydır Türkiye’de bulunduğunu hatırlatarak, “Buradaki uyum sürecimi bitirdim. Beşiktaş’ta ve İstanbul’da olmaktan mutluyum. Buraya geldiğim günden beri herkes bana iyi davrandı”

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI