Cyle Larin Operasyonu

Beşiktaş iç tranfserde harekete geçti. İlk hedef Kanadalı golcü; Cyle Larin...

Beşiktaş’ın bu sezon gol yollarındaki en etkili isimlerinden biri olan Cyle Larin’e devre arasında yurt dışından gelen teklifleri geri çeviren siyah-beyazlı kulübün yönetimi, bu futbolcuyla sözleşme yenilemek için kolları sıvadı. 

Larin'e ara transfer döneminde İngiltere’den gelen 10 milyon euroluk teklifi bile kabul etmeyen Beşiktaş'ın, 25 yaşındaki oyuncunun 2022’de bitecek sözleşmesini uzatmak istediği belirlendi.

Sözleşmesini 2-3 yıl uzatma

Milliyet'in haberine göre, transfer, sözleşme konularını sezon sonuna bırakan ve futbolcuların şampiyonluk yarışındaki motivasyonlarını bozmak istemeyen Beşiktaş Yönetimi, mali şartların oluşması halinde Cyle Larin’i uzun süreli kontratla elinde tutmayı hedefliyor. Takımın hücum gücünü korumayı planlayan Beşiktaşlı idareciler, Larin ile büyük olasılıkla mayıs ayında masaya oturacak. Tarafların anlaşması durumunda başarılı oyuncunun kontratı 2 veya 3 yıl uzatılacak. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI