Cyle Larin Yine Coştu

Beşiktaş'ta geçen sezonu 19 golle tamamlarak siyah-beyazlı takımın kazandığı çifte kupada büyük rol oynayan Cyle Larin Kanada Milli Takımında da durmuyor...

Beşiktaş'ta geçen sezonu 19 golle tamamlarak siyah-beyazlı takımın kazandığı çifte kupada büyük rol oynayan Cyle Larin Kanada Milli Takımında da durmuyor... CONCACAF Gold Cup B Grubu ilk maçında Martinik'e 1 gol atan 26 yaşındaki yıldız, 4-1 kazandıkları Haiti maçında da 2 gol kaydetti.

CONCACAF Gold Cup B Grubu maçında Kanada ile Haiti karşı karşıya geldi. Karşılaşmada Kanada, Haiti'yi 4-1 yenerken maça Beşiktaşlı futbolcu Cyle Larin damgasını vurdu.

Yıldız golcü mücadelenin 51 ve 74. dakikalarında attığı gollerle ülkesinin kazandığı galibiyette büyük rol oynadı. Kanada bu galibiyetle turnuvada çeyrek finale yükseldi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI