Danimarka böyle karşılama görmedi

Danimarka Beşiktaşlılar Derneği Siyah-Beyazlı takımın Hentbol Takımı'nı müthiş bir şekilde karşıladı

Danimarka Beşiktaşlılar Derneği Siyah-Beyazlı takımın Hentbol Takımı'nı müthiş bir şekilde karşıladı. Danimarka'nın Billund Havalimanı'na inen Beşiktaş Mogaz Hentbol Takımı kafilesini coşkulu bir taraftar grubu tarafından karşılandı. Kafileyi çiçeklerle karşılayan dernek üyeleri kafeleye çiçek vererek başarılar diledi. Danimarka Beşiktaşlılar derneği'ne teşekkür eden antrenör Müfit Arın, "Doğrusu Danimarka'da böylesine güzel bir şekilde karşılanmayı beklemiyorduk. Soğuk bir ülkeye geleceğimizi düşünürken sıcak bir karşılamayla içimiz içindi" dedi. 

Beşiktaş Mogaz Hentbol Takımı, VELUX EHF Şampiyonlar Ligi'nin 6. haftasında Holstebro'ya konuk olacak. Danimarka'da oynanacak maç 17.10'da başlayacak. Avrupa'da fırtına gibi esen Beşiktaş, 3 galibiyet, birer beraberlik ve yenilgiyle 7 puanla 2. sırada yer alıyor. İki takım arasında 22 Ekim'de Kocaeli'de oynanan karşılaşmayı Beşiktaş Mogaz, 36-27'lik skorla kazanmayı başarmıştı..


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI