Davy Klaassen'le görüşmeler başlıyor

Beşiktaş'ta Davy Klaassen için görüşme zamanı! İşte detaylar... (BJK Haber)

Talisca'nın maliyeti yüksek gelince Siyah-Beyazlılar rotayı Davy Klaassen'e çevirdi. Ajax forması giyen Hollandalı on numara için yönetim talimat verdi. Klaassen için hafta içerisinde resmi görüşme yapılacak.

Beşiktaş'ta Davy Klaassen için görüşme zamanı!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, futbol şube sorumlusu Emre Kocadağ ile yaptığı görüşmede Anderson Talisca'nın transfer konusunda talimat vermişti. Brezilyalı futbolcunun maliyeti konusunda gerekli araştırmalar yapıldı. Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nassr forması giyen 29 yaşındaki oyuncu için maliyet yüzünden çıkmaza girildi. Normal şartlar altında senelik 4 milyon Euro kazanan Talisca'nın kiralanması gündemdeydi. Ancak kiralama ücretiyle birlikte yıldız futbolcunun maliyetinin 10 milyon Euro'yu beklemesi bekleniyor. Ayrıca Talisca'nın kulübü yeni hoca belirlenene kadar olumlu ya da olumsuz yanıt veremeyeceklerini iletti. Bunun üzerine on numara transferinde rota alternatif isimlere döndü.

Klaassen sıcak bakıyor

Daha önce de Kara Kartal'ın gündemine gelen Davy Klaassen için yoklama yapılacak. Hollanda Ligi ekiplerinden Ajax'ın formasını giyen deneyimli futbolcu için temasa geçildi. Klassen'in, Siyah-Beyazlı takıma sıcak baktığı öğrenildi. Ancak bir yıl daha sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki on numara öncelikli olarak kulübüyle anlaşılmasını istedi. Beşiktaş, Ajax'a resmi teklifte bulunma kararı aldı. Hafta içerisinde ilk adımlar atılacak.

Borini için flaş açıklama

Fatih Karagümrük forması giyen ve sezon sonunda takımdan ayrılacak olan Fabio Borini'de flaş bir gelişme yaşandı. Devre arasında da Siyah-Beyazlılar'ın gündemine gelen İtalyan hücum oyuncusunun menajeri Roberto Di Fanto, TuttoMercato'ya konuştu. Fanto, "Borini inanılmaz bir yıl geçirdi. 21 gol ve 9 asistle oynadı. Kökenine bakılmaksızın tüm ilginç teklifleri büyük bir dikkatle değerlendireceğiz. Türkiye, İtalya, MLS, İngiltere... Fabio için şu anda lig fark etmez. Önemli olan, ideal ekonomik ve hatta aile koşullarının olması. Hiçbir teklifi engellemiyoruz" dedi.

Alex Teixeira'da problem yok

FIFA Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nun, Beşiktaş'a eski futbolcusu Alex Teixeira'ya, geçmiş dönem alacakları sebebiyle 407 bin Euro borcu olduğu ve 45 gün içinde ödemezse transfer yasağı getireceği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı bildirildi. Kulüpten alınan bilgilere göre söz konusu tutar, geçmiş aylarda Alex Teixeira'ya ödendi ve dosya kapatıldı. Beşiktaş'ın FIFA veya UEFA tarafından herhangi bir şekilde transfer yasağı alma gibi bir durumu bulunmuyor.

Orhan Yıldırım - Fanatik 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI