Değişim Gedson Fernandes'le olacak

Santos, Fernandes'in sahadaki etkisini arttırmak amacıyla özel bir çalışma planladı. İşte detaylar (BJK Haber)

Fernando Santos, Gedson Fernandes İle Özel olarak görüştü

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, takımının en çok ikili mücadele kazanan oyuncusu Fernandes'in ofansif performansını arttırma hedefiyle özel bir görüşme gerçekleştirdi.


Taktiksel değişiklik gündemde

Santos, Fernandes'in sahadaki etkisini arttırmak amacıyla özel bir çalışma planladı. Tecrübeli teknik adam, oyuncusunun sahadaki etkinliğini ofansif anlamda arttırmak için bir dizi taktiksel değişiklik öngörüyor.


Gedson Fernandes görüşme odasına 

Santos'un, Fernandes ile bire bir görüşerek performansını yükseltmesini istediği belirtildi. Ancak, Santos'un asıl amacı, oyuncusunu daha etkili bir şekilde hücum bölgesinde kullanmaktı.


Özel program uygulanacak

Santos, Fernandes'ten, maç başına ortalama 10.6 ikili mücadele kazandığı performansını daha fazla hücum aksiyonu üretmek için kullanmasını istiyor. Bu doğrultuda, Fernandes'in ligde attığı iki golün yetersiz olduğunu düşünen Santos, oyuncusunu sonuçlandırma antrenmanlarına tabi tutacak. 

Sözcü 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI