Deli İbo Kafayı Pjanic'e Taktı

Beşiktaş'ın eski futbolcusu İbrahim Üzülmez'den Miralem Pjanic'e eleştiri geldi.

Beşiktaş'ın eski futbolcusu İbrahim Üzülmez'den Miralem Pjanic'e eleştiri geldi. 

Beşiktaş'ın unutulmaz kaptanı İbrahim Üzülmez, Ajansspor’dan Ahmet Uykan’a önemli açıklamalarda bulundu. İşte Üzülmez söyleşisinden bazı bölümler:

“DAHA 2 SENE YIL OYNARDIM”

-Beşiktaş'a ayrıldıktan sonra transfer teklifi aldınız mı?

Aldım… 37 yaşındaydım. Çok düşündüm taşındım. Futbolu Beşiktaş’ın kaptanı olarak bırakmak mı yoksa bir yere gidip oynamak mı diye. Belki 2-3 sene daha oynama gücüm vardı ama Beşiktaş’ta futbolu bırakma hedefim daha ağır bastı. İyi ki böyle bir karar almışım.

"LJAJIC, ALDIĞI PARADAN UTANMALI"

-Teknik adam olsanız takımınızda Adem Ljajic mi yoksa Miralem Pjanic’i mi tercih ederdiniz?

Açıkçası bu iki oyuncunun Beşiktaş’taki performansı şu ana kadar beni tatmin etmedi. Zaten Ljajic’in durumu ortada. Bir oyuncu kendisine nasıl bu kadar ihanet eder anlamış değilim. Onun için bu tarz oyuncularla sözleşme yaparken biraz daha ince eleyip sık dokumak gerekiyor. Sanırım Ljajic’in Beşiktaş’taki üç veya dördüncü senesi. Üç senede sen 3 maç bile oynamadın güzel kardeşim benim. Mübarek…Sen buradan para alıyorsun. İnsan aldığı paranın karşılığından utanır.

"90 DAKİKA BÖYLE BİTMEZ PJANİC!"

-Pjanic için yorumunuz nedir peki?

Pjanic’in de saha içinde daha fazla sorumluluk alması lazım. Lider özelliklerini ortaya koymalı. Bu oynadığı oyun yeterli değil. Sen Barcelona’dan gelmişsin. Vida’dan veya Necip’ten topu alıp ta bir sağa bir sola pas vermekle 90 dakika bitmez. Bugün Pjanic ne kadar şut attı, ne kadar asist yaptı,ne kadar ara pası attı, ne kadar gol attı gördünüz mü dememiz lazım. Yoksa onun gibi oynayabilecek takımda birçok oyuncu var.



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI