Demba Ba İtirafı

Beşiktaşlı yöneticiden demba Ba için flaş sözler

Sezon başında ve devre arasında uzun süre Beşiktaş’ın transfer gündeminde yer alan Demba Ba, Göztepe’de attığı gollerle takımı sırtlarken onun yerine takıma alınan Vagner Love ise formsuzluğu ile dikkat çekiyor. Siyah-beyazlı yöneticiler, Senegalli futbolcunun uzun süredir sakatlık problemi yaşadığı için golcü oyuncunun transferine sıcak yaklaşmamıştı.

Akşam gazetesine konuşan ve ismini vermeyen bir yönetici, golcü oyuncunun hakkında şunları ifade etti: “Herkes bugünkü şartlara göre konuşuyor. Ama 1.5 yıl futbol oynamamış sakat bir oyuncuydu ve ne yapacağını hiç kimse kestiremezdi. Takım şampiyonluğa gidiyordu ve doğrudan katkı sağlayacak bir oyuncu olarak Vagner Love’un daha avantajlı olduğunu düşündük. Demba Ba’nın ortaya koyduğu performans ise gerçekten takdirlik”

Demba Ba, Beşiktaş’ın yine gündeminde

Golcü futbolcunun Göztepe’deki performansını tekrar takibe alan Siyah-beyazlı yöneticilerin devre arasında kadrolarına dahil etmedikleri golcü oyuncuyu gelecek yıl için tekrar kadrolarına katma planları yaptığı ifade edildi

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI