Demba Ba'dan Beşiktaş Yönetimine Sert Eleştiri

Demba Ba resmen Çin'de...

Beşiktaş’ta yeni sezon öncesinde golcü arayışları kapsamında kadroya katılması düşünülen futbolculardan Demba Ba’nın Çin’e gideceği netleşti. Sezon biter bitmez Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ile görüşen Senegalli forvet, Çin’deki eski kulübü Shanghai Shenhua’dan çok iyi teklif alınca düşünmek için süre istemişti.

Demba Ba’dan Beşiktaş yönetimine büyük eleştiri

Öte yandan taraftarlar arasında görüşmeler devam ederken golcü oyundan Beşiktaş yönetimine de büyük eleştiriler geldi. 10 gündür Siyah-beyazlı kulüpten cevap beklediğini ifade eden yıldız futbolcu, “Nisan ayından beri görüşüyoruz. Ama hala bir cevap alamadım. Sürekli beni bekletiyorsunuz ve geleceğe dair de bir bilgi vermiyorsunuz” şeklinde konuştuğu ve sonrasında Çin’den gelen teklifi kabul ettiği ileri sürüldü.

Çin’den resmi açıklama geldi

Diğer taraftan Shanghai Shenhua’nın basın sözcüsü Ma Yue, Schine Sports sitesine golcü oyuncu ile anlaştıklarını açıkladı. Yue, son günlerde Türk medyasından çıkan haberleri sona erdirmek istediğini belirterek, “Ba, 11 Haziran’da Çin’de olacak. Sonrasında sağlık kontrollerinden geçecek. Martins ile yollarımızı ayıracağız ve Ba kadroya katılacak” dedi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI