Demba Ba’dan Beşiktaşlıları Heyecanlandıran Paylaşımlar

Demba Ba yaptığı paylaşımlarla Beşikttaşlı taraftarları heyecanlandırdı.

Beşiktaş’ın yeni sezonda kadrosuna katmayı düşündüğü golcülerden Demba Ba’dan Siyah-beyazlı taraftarları heyecanlandıracak paylaşımlar gelmeye devam ediyor. Sezonun bitmesi ile Siyah-beyazlı ekibe geri dönmesine kesin gözüyle bakılan Senegalli futbolcu, hafta başında Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ile bir araya gelip ilk görüşmeyi gerçekleştirdi. Çin’deki eski kulübünün devreye girmesinden sonra bu transferin zora girdiği iddia edilmişti.

Olimpiyat Stadı değil, Vodafone Park tercih edilmeliydi

UEFA’nın 2020 Şampiyonlar Ligi finalini Atatürk Olimpiyat Stadı’na vermesini sosyal medya hesabından yorumlayan golcü futbolcu, “Umuyorum ki bu bir şakadır. 2014/15 sezonunun tamamını o statta oynadım ve gördüğüm en kötü stadyum olduğunu söyleyebilirim. Bunun yerine Vodafone Park’ı tercih etmelisiniz” yazdı.

Bu paylaşımın ardından Vodafone Park’ın resmi twitter hesabı üzerinden  “Gelecek sezon Süper Kupa bizde olacak Demba ama bizi düşündüğün için teşekkürler” yazıldı. Senegalli yıldız bunun üzerine “Bütün finaller Vodafone Park’ta olmalı. En iyi ülke, en iyi şehir, en iyi stadyum, daha ne olsun” paylaşımı yaparak Beşiktaş ile anlaşmaya sıcak olduğunun sinyallerini verdi.

Fikret Orman’dan Demba Ba açıklaması

Dün akşam Vodafone Park’ta gerçekleşen iftar programından sonra gazetecilerle sohbet eden Başkan Fikret Orman, Senegalli yıldızı daha öncede söylediği gibi kadrolarında görmek istediklerini belirterek, “Hafta başında İkinci Başkanımız görüşmeleri yaptı. Bu transfer için bizzat ben devreye gireceğim. En kısa süre içinde bu transferle ilgili bir netice elde ederiz. Karşılıklı isteklerimiz var. Değerlendiriyoruz. Olumlu olumsuz bir neticeye yakınsa varız. Taraftarımızın çok sevdiği golcü oyuncunun şartlar oluşursa Beşiktaş formasını giymesini isterim” diye konuştu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI