Derbi ve Semih Kılıçsoy açıklaması

Serdar Topraktepe: ''Derbiye Odaklanacağız, Turu Atlayacağız''

Beşiktaş'ın teknik sorumlusu Serdar Topraktepe, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Ankaragücü ile golsüz berabere kalmalarının ardından mücadeleyi değerlendirdi.

"İlk yarıda bireysel hatalar yaptık" diyen Topraktepe, "Ankaragücü'nün kendi sahasında baskı yapabileceğini biliyorduk ve hazırlıydık. Ancak ilk yarıda agresif olamadık ve geniş alanları kapatamadık. İkinci yarıdaki değişikliklerle oyunun hakimi bizdik. Seyircimizin önünde turu atlayacağımızı inanıyorum." şeklinde konuştu.

Serdar Topraktepe, derbi maçına da değindi: "Bu maça odaklandık. Yarından itibaren Fenerbahçe maçına bakacağız. İstanbul'a döneceğiz ve sonrasında Fenerbahçe maçına odaklanacağız."

Semih Kılıçsoy'un durumuyla ilgili ise şu açıklamayı yaptı: "Salih'i bir antrenmandan sonra kadroya dahil ettik. İnşallah Semih de aramıza katılır. İdmanlara başladı. Bir idman yaptı. Döndükten sonra durumu belli olacak."

Kaynak: NTV Spor






EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI