Derbide Farklı Kadro

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş Fenerbahçe derbisinde kadroda değişikliğe gidecek.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe derbisinde cezalı olan Pepe ve Talisca'nın yokluğunda defans ve orta sahada köklü bir değişikliğe gitmeye hazırlanıyor. Tecrübeli hocanın, Antalya kampında geçirdiği sakatlık sonrası Bayern Münih maçında ilk kez oynama şansı yakalayan Tosic'i 11'de sahaya süreceği, performansından memnun olmadığı Vida'yı keserek, Medel'i de savunmaya çekeceği öğrenildi. Talisca'nın yerine Oğuzhan'a görev vermeyi planlayan tecrübeli çalıştırıcının, Atiba'nın yanında ise Tolgay'ı oynatacağı belirtildi.

TALİSCA F.BAHÇE MAÇINDA YOK

Prof esyo nel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Konyaspor maçında Anderson Talisca'nın gördüğü sarı kartın ve cezai uygulamanın kaldırılması için Beşiktaş'ın yaptığı başvuruyu reddetti. Brezilyalı yıldız, pazar günü oynanacak F.Bahçe derbisinde takımdaki yerini alamayacak. PFDK, ayrıca aynı karşılaşmada hakeme yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle ihraç edilen siyah-beyazlı takımın antrenörü Şeref Çiçek'e de bir maç men cezası verdi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI